SLOTERU PRETI HAPŠENJE: Real ostaje bez titule?!

Novosti online

09. 10. 2024. u 18:57

ŠPANSKE vlasti izdale su nalog za hapšenje Markusa Slotera, nekadašnjeg košarkaša Real Madrida, zbog falsifikovanja pasoša 2015. godine.

СЛОТЕРУ ПРЕТИ ХАПШЕЊЕ: Реал остаје без титуле?!

FOTO: M. Vukadinović

Kako se navodi, ako Markus Sloter bude osuđen, Realu bi mogli da budu oduzeti trofej u špankoj ligi i Kupu kralja koji je osvojili te sezone.

Sve je počelo u februaru 2015. godine, kada su timovi u nacionalnim takmičenjima Španije mogli da igraju sa samo dva igrača van Evropske unije. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Sloter je igrao sa pasošem Ekvatorijalne Gvineje, koji se smatra važećim na osnovu Sporazuma iz Kotonua iz 2000. godine između Evropske unije i 78 država Afrike, Kariba i Pacifika.

Madriđanin nije bio jedini umešan, jer je za Fuenlabradu igrao i Endi Panko sa pasošem iste zemlje. U tome je bio problem, obojica su imali isti broj pasoša. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

To im je bila poslednja sezona u španskoj košarci. Panko je boravio u Francuskoj i Meksiku, dok je Sloter igrao u Grčkoj, Turskoj i Italiji do penzionisanja 2021. godine u dresu AEK-a iz Atine.

Real je re sezne bio i šampion Evrope, ali kako u Evroligi nema ograničenja po broju igrača van EU taj pehar mu nije u opasnosti. 

Fakundo Kampaco i Gustavo Ajon su tada zvanično igrali za Real kao košarkaši van EU.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MONFIS ISPISAO ISTORIJU U ŠANGAJU: Francuski teniser dostigao rekord Rodžera Federera (FOTO)