MOŽETE LI OVO DA ZAMISLITE?! Kajri Irving menja reprezentaciju, za OVU zemlju želi da nastupa

A. I.

10. 10. 2024. u 18:50

KAJRI Irving poznat je po svojim kontroverznim stavovima koji su često u medijima ispred njegove briljijantne igre. Novom odlukom ponovo je podigao buru u medijima. On nije krio razočarenje zbog toga što je propustio Olimpijske igre u Parizu u timu Sjedinjenih Američkih Država, a za one u Los Anđelesu 2028. mogao bi da promeni reprezentaciju.

МОЖЕТЕ ЛИ ОВО ДА ЗАМИСЛИТЕ?! Кајри Ирвинг мења репрезентацију, за ОВУ земљу жели да наступа

Foto: AP

Nije Kajri Irving krio razočarenje zbog toga što ga Stiv Ker nije poveo u Pariz, ali je više nego voljan da zaigra u Los Anđelesu, makar i u dresu druge reprezentacije. 

U intervjuu datom Atletiku košarkaš Dalasa otkrio je da postoji mogućnost da obuče dres Australije na Igrama u Los Anđelesu. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Razmišljam o mogućnosti da zaigram za Australiju. Ne bih rekao da je šansa velika u ovom trenutku. Zavisi od Olimpijskog komiteta, ali kao takmičar, rođen sam u Australiji. Za mene, ne bi to bila velika promena. Ne želim da budem razočaran ukoliko ne budem razmatran za tim SAD, te sam spreman da razmišljam o drugim mogućnostima, rekao je Irving i zagolicao maštu navijača. 

Kajri Irving (32) rođen je u Melburnu, Australiji, gde je njegov otac igrao profesionalnu košarku, te ima dvojno državljanstvo SAD i Australije. Iako je predstavljao Ameriku, sa kojom je 2014. godine osvojio zlato na Svetskom prvenstvu i na Olimpijskim igrama u Riju dve godine kasnije za ovaj potez potrebna mu je dozvola košarkaškog saveza SAD i FIBA. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SOCIJALNO PREDUZETNIŠTVO: Spoj inovacija i društvene odgovornosti