OVO BAŠ BOLI! Navijačima Partizana nikako nije dobro kad su videli tabelu Evrolige

Novosti online

11. 10. 2024. u 09:11

Košarkaši Partizana poraženi su od Real Madrida sa 93:86 u drugom kolu Evrolige.

ОВО БАШ БОЛИ! Навијачима Партизана никако није добро кад су видели табелу Евролиге

FOTO: M. Vukadinović

Madriđani su dodali gas u samom finišu i rešili pitanje pobednika sredinom četvrte deonice, pa su do kraja samo priveli mirno meč kraju. Na taj način pao je u drugi plan odličan šut crno-belih za tri poena, pogotovo u prvom poluvremenu.

Posle dva dana drugog kola crno-beli su na 0-2 imajući u vidu da ih je u Španiji savladala i Baskonija. Istina, izabranici Željka Obradovića pokazali su zube vicešampionu Evrope, a onda su potonuli u poslednjoj četvrtini. Međutim, to ne ublažava gorak ukus u ustima grobara imajući u vidu da je Partizan prikovan za dno tabele, odnosno nalazi se na poslednjem, 18. mestu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Plasman obezedio Sofascore

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Naime, sinoć su odigrana još tri meča i Fenerbahče je savladao Efes u gostima u istanbulskom derbiju sa 83:76, Asvel je pobedio Virtus kod kuće sa 87:85, a Panatinaikos je bio bolji od Bajerna sa 94:79. Podsetimo, juče je Crvena zvezda savladala Baskoniju sa 78:71, a Monako je bio bolji od Makabija sa 85:79. Kada se pogleda tabela, evidentno je da je uz Partizan trenutno još samo Virtus na 0-2.

S druge strane, tabelu predvode Panatinaikos, Monako, Fenerbahče i Crvena zvezda s učincima od 2-0.

Foto: Printskrin

 

Danas je ostalo da se odigraju još tri meča u kojima Olimpijakos dočekuje Žalgiris, Barselona Albu, a Armani Pariz, pa bi nemački tim trebalo da preuzme fenjer od crno-belih.

Naredne utakmice u Evroligi Partizan će odigrati sledeće sedmice kada je na programu duplo kolo. Crno-beli će najpre imati premijeru pred svojim navijačima ove sezone kada u trećem kolu budu dočekali Bajern 15. oktobra (20.45), dok će u četvrtom kolu "gostovati" Makabiju u Pioniru dva dana kasnije (20.05).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NEODOLJIVA PONUDA ZA EGZOTIČNU DESTINACIJU KOJA ODUZIMA DAH