"PRVO DA VIDIMO STANJE SA POVREDAMA, PA ĆEMO ZNATI KO ĆE IGRATI": Obradović oprezan pred gostovanje u Podgorici

Novosti online

11. 10. 2024. u 10:02

Košarkaški Partizana nemaju vremena ni za odmor. Sinoć su igrali u Madridu meč 2. kola Evrolige sa Realom u kojem su poraženi s rezultatom 93:86, a već u subotu od 16 časova čeka ih gostovanje u Podgorici Studentskom centru u okviru 4. kolu ABA lige.

ПРВО ДА ВИДИМО СТАЊЕ СА ПОВРЕДАМА, ПА ЋЕМО ЗНАТИ КО ЋЕ ИГРАТИ: Обрадовић опрезан пред гостовање у Подгорици

Foto: EPA-EFE/Kiko Huesca

Crno-beli su ovog jutra krenuli iz španskog u crnogorski glavni grad, a trener Željko Obradović istakao je da mora da se vidi u kakvom su stanju igrači koji su se povredili u duelu sa Realom, pa da onda razmišlja o ekipi koja će zaigrati u subotu u Sportskom centru "Morača".

FOTO: M. Vukadinović

- Moramo da nađemo snage za ovaj predstojeći gust raspored. Treba rasporediti minutažu, odmoriti, a pre svega, da vidimo igrače koji su imali problema u toku utakmice protiv Reala. Prvo kako su Vanja i Tajrik, kao i da vidimo da li su ostali zdravi, pa ćemo na osnovu toga odlučiti ko će biti u timu protiv Studentskog centra - rekao je Obradović.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Karlik Džons se nakratko osvrnuo i na poraz od Reala.

- Moramo brzo da se okrenemo narednoj utakmici i vratimo se na pravi put. Da pogledamo snimke, naučimo iz toga i da nastavimo dalje - rekao je Džons.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Košarkaši Partizana imaju maksimalan učinak posle 3. kola Admiral bet ABA lige, dok je Studentski centar ostvario dve pobede i jedan poraz.

BONUS VIDEO Delije pune Beogradsku arenu pred meč Zvezda - Baskonija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NEODOLJIVA PONUDA ZA EGZOTIČNU DESTINACIJU KOJA ODUZIMA DAH