STIŽE NEUGODAN RIVAL: Košarkaši kraljevačke Sloge sutra dočekuju Tamiš iz Pančeva

G. ĆIROVIĆ

11. 10. 2024. u 12:23

Predstojećeg vikenda biće odigrane utakmice 2. kola „Admiral bet Košarkaške lige Srbije“, a jedan od interesantnijih mečeva na programu je sutra, u 19.30, u novoj hali sportova u Kraljevu, gde će domaća Sloga ugostiti Tamiš iz Pančeva.

СТИЖЕ НЕУГОДАН РИВАЛ: Кошаркаши краљевачке Слоге сутра дочекују Тамиш из Панчева

G.Šljivić

U goste kraljevačkim „belima“ na premijeri nove sezone pred domaćom publikom stiže veoma neugodan rival koji je minulih sezona često znao da zagorča prvoligaški život igračima i navijačima Sloge. O tome najbolje govori međusobni skor prema kojem je u 24 utakmice Tamiš slavio čak 18 puta, dok su Kraljevčani samo šest puta uzdignutih ruku napuštali parket.

U prvom ovosezonskom kolu KLS Sloga je poražena na gostovanju OKK Beogradu (86:95), dok je Tamiš kao domaćin savladao Metalac iz Valjeva (85:54).

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO Delije pune Beogradsku arenu pred meč Zvezda - Baskonija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SOCIJALNO PREDUZETNIŠTVO: Spoj inovacija i društvene odgovornosti