OBRADOVIĆ POSLE POBEDE PARTIZANA: Trener crno-belih uputio posebne pohvale četvorici košarkaša

Novosti online

12. 10. 2024. u 18:56

PARTIZAN je nastavio pobednički niz u ABA ligi, pošto je savladao SC Derbi u Podgorici sa 80:60. Utiske posle utakmice izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

ОБРАДОВИЋ ПОСЛЕ ПОБЕДЕ ПАРТИЗАНА: Тренер црно-белих упутио посебне похвале четворици кошаркаша

FOTO: ABA liga/SC Derbi/Filip Roganović

Ekipa iz Beograda je u četvrtak veče igrala protiv Reala i već danas je morala da igra duel u regionalnom takmičenju.

- Hvala na gostoprimstvu na koje uvek ovde nailazimo, kao i navijačima Partizana i Studentskog centra koji su bili u dvorani. Stigli smo iz Madrida i posle nepunih 48 sati smo odigrali utakmicu, što nikada nije lagana situacija. To nikada nije lako, sinoćnji trening se sveo na postavku utakmice bez trčanja. Brendon Dejvis je imao velike probleme, Vanja Marinković bez treninga, a Tajrik Džons nije mogao da se skine zbog povreda. Specijalne pohvale idu Sterlingu Braunu koji je juče dan proveo u hotelu, a danas je insistirao da bude u timu i da pomogne. Specijalno ovoj četvorici koji su tu, uprkos problemima, a uz ovaj ritam moramo da vodimo računa o zdravlju igrača. Ritam je takav kakav je i svi moraju da daju doprinos. Mogu samo da čestitam kolegi Petri Mijoviću, mlada ekipa i večeras je bila lepa utakmica - rekao je Obradović.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Još jednom je iskoristio priliku da pohvali svoje igrače.

- Pričao sam dosta s igračima kako je u Evropi svaka utakmica visokog intenziteta. Prezadovoljan sam kako se igrači ponašaju za sada, imamo odličnu atmosferu i veliku želju. Na tome sve počinje i završava. Večeras je bilo dobrih stvari, ali nećemo voditi računa samo o jednom igraču, već o svih 12 koji su trenutno u timu, a ima i ovih mlađih o kojima ćemo takođe voditi računa.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Partizanovi navijači još uvek nisu imali priliku da na delu vide Ajzeu Majka, a kako stvari stoje on će još neko vreme biti van terena. Ni sam Obradović ne zna kada će Amerikanac zaigrati.

- Ne znam odgovor na to pitanje, večeras se vraćamo u Beograd. Moramo da damo slobodan dan, pa ćemo videti kako će izgledati u ponedeljak. Nije imao nijedan trening s ekipom, pa ne verujem da će biti tu da pomogne tokom duplog kola Evrolige.

Dvejn Vašington se vratio iz Amerike i uskoro bi opet trebalo da bude u timu.

- On se vratio, pa da vidimo kad ga registrujemo da ponovo bude naš igrač. Bio je u Madridu s nama, sada je u Beogradu radi treninga i mislim da će biti u konkurenciji za tim naredne sedmice - zaključio je Obradović.

Podsetimo, Partizan će naredne nedelje odigrati dve utakmice u Evroligi. Crno-beli najpre u utorak od 20.45 dočekuju Bajern, a potom u četvrtak od 20.05 gostuju Makabiju u dvorani "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO: "DA VOLIM CRNO-BELE": Orila se poznata pesma na predstavljanju tima KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

CELA DVORANA SE POKLONILA BODIROGI: Evo kakva je bila njegova rekacija (VIDEO)