PREOKRET U SLUČAJU KAMPACO: Evo da li će košarkaš Real Madrida biti kažnjen

Novosti online

14. 10. 2024. u 12:46

Apelacioni sudija Evrolige potvrdio je kaznu košarkašu Reala Fakundu Kampacu, koji je suspendovan na jedan meč i novčano kažnjen sa 5.000 evra zbog incidenata na meču protiv Bajerna, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu takmičenja.

ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ КАМПАЦО: Ево да ли ће кошаркаш Реал Мадрида бити кажњен

FOTO: Profimedia

Kampaco će zbog suspenzije propustiti meč trećeg kola Evrolige protiv Baskonije, koji je na programu 15. oktobra u Vitoriji.

Real je 3. oktobra u prvom kolu Evrolige poražen u Minhenu od Bajerna sa 97:89. Argentinski košarkaš je u finišu meča verbalno napao arbitre, pošto je bio nezadovoljan jednom sudijskom odlukom. On je nastavio sa uvredama na račun sudija i pošto je isključen zbog druge tehničke greške.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Evroliga je 8. oktobra suspendovala Kampaca na jedan meč i novčano ga kaznila sa 5.000 evra.

Međutim, Real je potom uložio žalbu, a Apelacioni sudija Evrolige je odobrio privremenu meru obustave izvršenja kazne. Kampaco je igrao 10. oktobra na meču drugog kola Evrolige između Reala i Partizana (93:86). Utakmica između Baskonije i Reala biće odigrana sutra, od 20.30 časova, u Vitoriji.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO: KAKVA PODRŠKA! Veliki broj navijača bodri Zvezdu u Parizu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JEDNA OD TEMA DANA U RUSIJI: Ruski mediji o utakmici u Leskovcu (FOTO)

JEDNA OD TEMA DANA U RUSIJI: Ruski mediji o utakmici u Leskovcu (FOTO)

Rusija, zbog rata u Ukrajini, ne nalazi često razlog da među najnovije a najvažnije vesti objavljuje informacije iz međunarodnog sporta, jer usled silnih međunarodnih sankcija Rusi maltene i ne učestvuju u svetskim sportskim zbivanjima, ali se Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, pobrinuo da jedna sportska vest prilično zatekne Rusiju.

14. 10. 2024. u 14:00

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)