"BILI, DOŠAO SI KAO NEPOZNAT ŠUTER, A OTIŠAO..." Zvezda se na neobičan način zahvalila Beronu

Novosti online

14. 10. 2024. u 13:50

Košarkaški klub Crvena zvezda uputio je zahvalnicu Biliju Beronu povodom završetka karijere američkog beka.

БИЛИ, ДОШАО СИ КАО НЕПОЗНАТ ШУТЕР, А ОТИШАО... Звезда се на необичан начин захвалила Берону

Bili Beron foto: M.Vukadinović

Čovek koji je u posebnom sećanju ostao navijačima Crvene zvezde zbog izvanrednog šuta, odnosa prema dresu i poena protiv Partizana kojima je klubu doneo trofej šampiona zemlje, oprostio se od profesionalnih obaveza prošle sedmice.

- KK Crvena zvezda želi ovom prilikom i ovim putem da se javno zahvali našem nekadašnjem igraču Biliju Beronu za sve što je doneo našem klubu, i to ne samo na terenu već i van njega.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Američki bek koji je prethodnog vikenda okončao svoju igračku karijeru u 33. godini dve sezone je sa velikim uspehom nosio dres našeg kluba (2018-2020) i osvojio triplu krunu, ali ono što je najvažnije, i pored činjenice da je stranac, shvatio je težinu i važnost dresa koji je nosio, i prihvatio ga je kao da je u njemu ponikao. Shvatili su to i naši navijači koji su ga voleli kao svog, ne samo zbog igara na terenu već zbog toga što je sa ponosom i osmehom nosio dres Crvene zvezde!

Bili Beron je jedna od najboljih akvizicija u istoriji Crvene zvezde, došao je kao nepoznati šuter iz turskog Eskišehira u malom transferu, posle dve sezone otišao je bogatiji za tri trofeja, kao evroligaški igrač i jedan od najboljih šutera u evropskoj košarci.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

KK Crvena zvezda želi ovim putem i videom koji možete pogledati ispod teksta da se zahvali Biliju Beronu za sve što je dao našem klubu i navijačima – ljubav, posvećenost, strast, koševe, pobede i trofeje.

Bili, želimo ti mnogo uspeha u nastavku. Zatvoreno je samo jedno poglavlje u životu, a vrata KK Crvena zvezda su ti uvek otvorena – jer ovo je i tvoja kuća - navodi se na sajtu kluba.

BONUS VIDEO: KAKVA PODRŠKA! Veliki broj navijača bodri Zvezdu u Parizu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Wolt i Mercator spajaju domaće proizvode sa popustima