DOBRE I LOŠE VESTI: Svetislav Pešić otkrio šta se dešava sa reprezentacijom Srbije

Novosti online

21. 10. 2024. u 22:50

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije gostovao je na Radio-televiziji Srbije i tom prilikom je otrkio da će moći da računa na jednog od najvljžnijih igrača sa minulih Olimpijskih igara u mečevima protiv Danske u okviru kvalifikacija za Evrobasket. Dodao je i da je pouzdano jasno da neki igrači neće moći da se odazovu.

ДОБРЕ И ЛОШЕ ВЕСТИ: Светислав Пешић открио шта се дешава са репрезентацијом Србије

FOTO: Tanjug/AP

Pešić je takođe dodao da je jasno da na igrače koji igraju u Evroligi neće moći da računa, ali se nada da će Crvena zvezda i Partizan moći da pomognu.

 - Razgovaraću sa Željkom i Janisom, bar po jednog, dva igrača. Svaki je važan. Ne možemo računati na Petruševa, Gudurića, Milutinova i još te neke u Evroligi. Avramovića možemo jer se prekida VTB liga, on će moći da igra. On će doći. Imamo iz Mege nekoliko talentovanih igrača, iz FMP-a, videćemo... Ristić iz Francuske, on je uvek kad treba da se poturi glava nad koleno, što kažu fudbaleri. Evo, prilika je. Da iskoristim i ja vas, reprezentacija je reprezentacija, svi su bili ponosni i partizanovi i zvezdini navijači i Željko, prvi je čestitao i Janis. Uprava Zvezde, Partizana. Sad te klupske zastave treba ujediniti u zastavu Srbije. Mi imamo jednu Srbiju - rekao je Pešić.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Podsetimo, mečevi protiv Danske na programu su 21. i 24. novembra.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Sanjajte, verujte, trenirajte – Pavlović otvorio mini-pič teren u rodnom Šapcu!