SFEROPULOS SAOPŠTIO LOŠE VESTI NAVIJAČIMA: DŽoel Bolomboj se ozbiljno povredio

Novosti online

21. 10. 2024. u 22:10

KOŠARKAŠI Crvene zvezde uspeli su da pobede Budućnost u "Morači" u jendoj neverovatnoj utakmici sa 73:75 (17:16, 20:17, 21:19, 15:23) i tako im naneli prvi poraz ove sezone u ABA ligi.

СФЕРОПУЛОС САОПШТИО ЛОШЕ ВЕСТИ НАВИЈАЧИМА: Џоел Боломбој се озбиљно повредио

FOTO: KK Budućnost/Filip Roganović/ABA liga

Crvena zvezda uspela je da savlada Budućnost u Morači, ali je platila skupu cenu jer je izvesno tešku povredu kolena doživeo Džoel Bolomboj, što je  potvrdio i trener Crvene zvezde Janis Sferopulos.

- Ne možemo da budemo srećni, jer je Bolomboj doživeo ozbiljnu povredu. Ne znamo još tačan stepen, ali imaće kontrole u utorak i znaćemo više. Jedini razlog zašto nismo zadovoljni jeste stanje Bolomboja. Povredio je koleno - rekao je Sferopulos posle utakmice.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

O utakmici, pobedi i razlozima koji su presudili u korist crveno-belih.

- Budućnost ima kvalitet, derbi utakmica u kojoj su oba tima mogla da odnesu pobedu. Detalji koji su odlučili pobednika išli su nama naruku. Dva velika detalja su bila važna za pobedu. Prvo odbrana, jer smo Budućnost spustili na 73 poena. Druga stvar je Nedović. Ne pričam često o pojedinačnim slučajevima, ali danas je bio sjajan, pogodio je neke velike šuteve, preuzeo odgovornost i doneo nam pobedu - rekao je Sferopulos.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS VIDEO JAGO JASAN: Evo zbog čega smo izgubili meč od Barse

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Sanjajte, verujte, trenirajte – Pavlović otvorio mini-pič teren u rodnom Šapcu!