KAKVA BI TO BOMBA BILA! Crvena zvezda ima dve opcije za centra

Novosti online

24. 10. 2024. u 13:47

Košarkaški klub Crvena zvezda ne isključuje mogućnost dovođenja novog centra, što je juče u razgovoru sa medijima potvrdio trener Janis Sferopulos.

КАКВА БИ ТО БОМБА БИЛА! Црвена звезда има две опције за центра

FOTO: KK Budućnost/Filip Roganović/ABA liga

Grk je istakao da postoji mogućnost da Crvena zvezda iskoristi otvorenost tržišta, a jasno je centarska pozicija u aktuelnom momentu deficitirana, te se radi na pronalasku direktne zamene za Džoela Bolomboja, što Filip Petrušev nije.

Prema saznanjima "Sportske.net", Zvezdine opcije jesu Toni Džekiri, sa kojim se klub sa Malog Kalemegdana povezivao tokom leta, pa i ranije, te Džonatan Motli. Centar CSKA iz Moskve bi bio zainteresovan za povratak u Evroligu, ali je veliko pitanje hoće li "Armejci" želeti da ga se odreknu. Ove sezone igra solidno u VTB ligi sa 8,9 poena po meču, uz pet skokova.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Kada je reč o Motliju, on je iznenađujuće završio u Hapoelu iz Tel Aviva tokom leta imajući u vidu njegove kvalitete. Spustio se u Evrokup gde je odigrao pet mečeva do sada i prosečno beleži 15 poena. Uprkos tome, vrlo brzo bi mogao da se vrati na elitni nivo evropske košarke, posebno kada uvidi ambicije Crvene zvezde koje se konačno poklapaju sa rezultatima.

Crvena zvezda večeras igra protiv Reala u Madridu i juri četvrti trijumf u prvih pet kola.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

(Sportske.net)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu