PARTIZAN RAZBIO KRKU: Crno-beli nastavili savršen niz u ABA ligi

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

26. 10. 2024. u 20:54

KOŠARKAŠI Partizana nastavili su sa dobrim igrama u ABA ligi i ubedljivo su u šestom kolu pobedili Krku sa 96:63 (18:16, 23:12, 29:20, 26:15).

ПАРТИЗАН РАЗБИО КРКУ: Црно-бели наставили савршен низ у АБА лиги

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Iako su crno-beli u sredu izgubili od Virtusa u Evroligi (69:70), to ih nije poljuljalo, već su nastavili sa trijumfima u regionalnom takmičenju.

Utakmica protiv tima iz Novog Mesta bila je neizvesna samo u prvih 10 minuta posle kojih je na semaforu stajalo 18:16. "Parni valjak" je meč otvorio serijom 13:0, ali je rival potom odgovorio sa 14:0. Ipak, na kraju je prvi period pripao izabranicima Željka Obradovića.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Ipak, od tog momenta na parketu "Beogradske arene" postojao je samo jedan tim, a to je Partizan. Razlika je konstantno rasla i na odmor se otišlo sa +13 - 41:28.

Ništa se nije promenilo ni u drugom poluvremenu, pa je Partizan upisao ubedljiv trijumf od 33 razlike, a tokom četvrtog kvartala vodio je i sa 37 - 92:55.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Najefikasniji kod pobednika bili su Dvejn Vašington i Mario Nakić sa po 16 poena. Na drugoj strani najviše se istakao Mark Garsija sa 14, dok je Jakob Čebašek dodao 13.

Partizan je sad na učinku 6-0, dok Krka ima 2-4.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVA VELIKA ODLUKA U PARTIZANU: Otpušten Ivica Iliev