ALEKSA AVRAMOVIĆ "ZALUDEO" RUSIJU: Uradio ovo - i sada samo o njemu pričaju

Novosti online

27. 10. 2024. u 14:09

Aleksa Avramović nije samo ljubimac srpskih košarkaških navijača, već je sve više onih koji mu se i u Rusiji dive.

АЛЕКСА АВРАМОВИЋ ЗАЛУДЕО РУСИЈУ: Урадио ово - и сада само о њему причају

Foto: Profimedia

Sa pravom.


ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Reprezentativac Srbije je nastavio sa odličnim igrama, a ovoga puta je, ušavši sa klupe, bio ubedljivo najbolji u pobedi CSKA nad dosad neporaženim liderom VTB lige, Lokomotivom Kubanj iz Krasnodara, sa 92:91.


Aleksa Avramović je, naime, za 24 minuta na parketu ubacio 30 poena, šutirao je za dva 5/7, trojke 3/6, a imao je i šest asistencija.


ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Čim je ušao sa klupe, srpski plejmejker je pokrenuo "armejce" - klub iz Moskve je na njegovim krilima preokrenuo na 26:25 posle lošeg starta (11:18), a pritom su od 13 poena u jednoj seriji - 11 bili Avramovićevih.

Na kraju, iako je CSKA imao i osam poena razlike u poslednjem minutu, gosti su dali sve od sebe da preokrenu, no bliže od poena zaostatka nisu bili.


Uz srpskog asa, u domaćoj ekipi istakli su se još i Džekiri i Trimbl sa po 14 poena, a u Lokomotivi Patrik Miler sa 30 poena, te Temirov sa 14, a Vejli sa 12.

Posle pomenutog epiloga, Lokomotiva je zadržala prvo mesto, sa učinkom 9-1, a CSKA je drugi sa utakmicom manje i ostvarenih osam trijumfa i jednim porazom. Iza je Zenit sa 7-2, a potom Uniks i Pari Nižnji Novgorod a po 6-3.

Bonus video: Neviđeni detalji sa dočeka srpskih olimpijaca u Beogradu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu