PRED MEČ SA CRVENO-BELIMA: Žalgiris doživeo šokantan poraz

Novosti online

27. 10. 2024. u 20:45

Košarkaši Crvene zvezde u sredu gostuju Žalgirisu u meču šestog kola Evrolige, Litvanci imaju 4-1 u elitnom takmičenju, a ovog vikenda su uzdrmani u domaćem prvenstvu, pošto su doživeli debakl na gostovanju Vulvsima primivši čak 100 poena i izgubivši sa 18 razlike - 100:82.

ПРЕД МЕЧ СА ЦРВЕНО-БЕЛИМА: Жалгирис доживео шокантан пораз

Foto: Profimedia

Tim Andree Trinkijerija nije ličio na sebe, posebno tokom treće četvrtine ove utakmice koju je izgubio sa 32:14. Vulvsi su bili izuzetno raspoloženi, pa je tim iz Evrokupa naneo bolan udarac Žalgirisu.

Do poluvremena je meč bio u egalu, pošto je tim Vulvsa na odmoru imao "samo" 5 (43:38), a Žalgiris je na momente gubio i sa potpuno neverovatnih 24 poena razlike.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

FOTO: Tanjug/

Nikoga nije odmarao Žalgiris, naprotiv, igrali su svi iz prve postave od Giedraitisa, preko Lekavičusa, Ulanovasa, Danstona, Franciska, pa sve do Maneka i Smailagića. 

Najbolji je bio Silvijan Francisko sa 25 poena, sedam skokova i četiri asistencije u Žalgirisu, a proigrao je i Alen Smailagić sa 12 poena i tri skoka. Na drugoj strani, Endru Endruz je ubacio 21 poen, dok je Entoni Kauan je dao jedan manje.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Da podsetimo košarkaši Crvene zvezda gostuje Žalgirisu u sredu od 19.00 časova.

BONUS VIDEO SPEKTAKULARNA KOREOGRAFIJA: Delije obojile Arenu u crveno-belo

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PA, GDE STE POŠLI... Poljski huligani napali srpsku policiju, ono što se potom desilo - upamtiće dobro (VIDEO)