Janković za “Novosti” o koroni: Nemam predstavu gde sam se zarazio, nadam se da nikome nisam preneo

15. 06. 2020. u 20:45

VIRUS korona ušetao je i u redove Košarkaškog kluba Partizan.

Јанковић за “Новости” о корони: Немам представу где сам се заразио, надам се да никоме нисам пренео

Foto: M. Vukadinović

Danas su u zvaničnom saopštenju crno-beli objavili da je na kovid 19 pozitivan centar Nikola Janković i da će kompletan tim i stručni štab ponovo biti podvrgnuti testovima. Srećom, igrač "parnog valjka" se oseća odlično i napominje da možda i ne bi saznao da ima virus da nije testiran zbog putovanja.

- Nemam nikakvih simptoma. Trebalo je da putujem u Sloveniju, zbog toga sam morao da uradim test koji je pokazao da sam pozitivan na kovid 19 - priča Janković za "Novosti".

- Sad sam u samoizolaciji narednih 14 dana. Sledim instrukcije lekara, dobro se osećam i moram da budem strpljiv da sačekam da prisustvo virusa iščezne.
U prethodnom periodu Nikola je bio na dva velika sportska događaja. Prvo sa svojom ekipom kao gost na fudbalskom derbiju, a onda dan kasnije na oproštajnom meču Dejana Milojevića.

- Stvarno nemam predstavu gde sam se zarazio, moglo je to da bude bilo gde. Nadam se da nikome nisam preneo u mojoj blizini... Čovek koji je pozitivan i nema nikakve simptome, nažalost, može da napravi problem, a i da ne zna.

Virus je ove godine svima globalno pokvario planove. Osim sportskih posledica - nedovršenog posla na terenu, Nikoli je sad korona poremetila i početak letnjeg odmora.

- Isprva kad sam saznao nije bilo nimalo prijatno. Morao sam da otkažem i put i sve druge aktivnosti. Međutim, već smo svi prošli kroz jednu vrstu izolacije u prethodnom periodu, tako da ovo nije novost za mene - zaključio je Nikola Janković.

Podsetimo, svi Partizanovi igrači su podvrgnuti testovima pred povratak u trenažni proces i tada su svi bili negativni.

BRZ OPORAVAK, NIKOLA
ČIM se informacija o mogućem virusu pojavila u medijima, KK Partizan je izdao zvanično saopštenje i potvrdio da je njihov centar pozitivan, a i najavio testove ostalih u najkraćem roku.

- Nikoli Jankoviću želimo brz i uspešan oporavak - poručili su iz kluba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove