RASPORED EVROKUPA: Partizan počinje u Badaloni, u Beogradu prvo Venecija

Beta

10. 07. 2020. u 17:22

Partizan će igrati u Grupi A Evrokupa, a protivnici će mu biti Uniks iz Kazanja, Huventud iz Badalone, Venecija, Bahčešehir iz Istanbula i francuski predstavnik, Burž

РАСПОРЕД ЕВРОКУПА: Партизан почиње у Бадалони, у Београду прво Венеција

Foto: N.Paraušić

Košarkaši Partizana će prvu utakmicu u novoj sezoni Evrokupa igrati protiv Huventuda u gostima, objavaljeno je danas na sajtu tog takmičenja.

Partizan će igrati u Grupi A Evrokupa, a protivnici će mu biti Uniks iz Kazanja, Huventud iz Badalone, Venecija, Bahčešehir iz Istanbula i francuski predstavnik, Burž.

Crno-beli će u prvom kolu, 30. septembra, gostovati Huventudu, nedelju dana kasnije će dočekati Veneciju, dok će u trećem kolu (14. oktobar) gostovati Uniksu.

U četvrtom kolu (21. oktobar), Partizan ide u goste Bahčešehiru, dok će sedam dana kasnije dočekati Burž.

Partizan će i u narednom, šestom kolu, biti domaćin pošto će u Beograd stići Huventud (4. novemar), dok će u sedmoj rundi izabranici Vlade Šćepanovića gostovati Veneciji (11. novembar).

U poslednja tri kola regularnog dela takmičenja, Partizan dočekuje Unikas (18. novembar) i Bahčešehir (9. decembar) i gostuje u Francuskoj (16. decembar).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali