IDEALNA PETORKA EVROKUPA: Svi iz Partizana

Beta

14. 07. 2020. u 17:44

PETORICA košarkaša Partizana izabrani su u najbolju petorku Evrokupa, saopšteno je danas iz tog takmičenja.

ИДЕАЛНА ПЕТОРКА ЕВРОКУПА: Сви из Партизана

Foto: Evrokup

Glasovima navijača u najbolju petorku izabrani su Markus Pejdž, Ognjen Jaramaz, Rade Zagorac, Rašon Tomas i Vilijam Mozli.

Takmičenje je prekinuto zbog pandemije korona virusa, a najbolja ekipa Evrokupa bila je Partizan, skorom od 12 pobeda i četiri poraza. Crno-beli su zahvaljujući dobrim igrama obezbedili prednost domaćeg terena do kraja takmičenja.

Plejmejker Pejdž je svih 16 utakmica počinjao na klupi, u proseku je postizao 8,8 poena, uz 1,6 asistencija i 1,8 skokova.

Mozli je dobio 15,9 odsto glasova, najslabiji je poenter među izabranima sa 6,4 poena, ali je sa klupe imao 5,6 skokova po utakmici, drugi u takmičenju, uz 1,4 blokade.

Tomas je dobio 13,3 odsto glasova i predvodio je crno-bele sa prosekom indeksnih poena od 12,3. Postizao je u proseku 9,8 poena, uz 5,3 skoka po utakmici i 1,1 asistencijom.

Jaramaz je imao 13,1 odsto glasova, u proseku je postizao devet poena, uz 2,8 asistencije i 2,3 skoka po utakmici.

Zagorac je postizao 8,9 poena i imao je 4,3 skoka i 1,5 asistencija po utakmici.

"Čestitam našim prvotimcima koji čine startnu petorku Evrokupa po izboru navijača. To je još jedan dokaz da smo bili prvi favoriti. Ujedno to je i razlog za optimizam, jer ćemo istu ovu petorku gledati u dresu Partizana i u sezoni 2020/2021", naveo je predsednik Partizana Ostoja Mijailović na Tviteru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer