ZVEZDA POTVRDILA: Postignut dogovor sa ABA ligom o vansudskom poravnanju

Novosti online

23. 07. 2020. u 18:46

CRVENA zvezda je putem svog zvaničnog sajta saopštila nekoliko bitnih odluka.

ЗВЕЗДА ПОТВРДИЛА: Постигнут договор са АБА лигом о вансудском поравнању

Foto: KK Crvena zvezda

Prvo je potvrdila odlaganje ABA lige za 14 dana za početak oktobra (3-4.10). Ujedno su naglasili i da će u prvom kolu, prema ranije objavljenom rasporedu, gostovati Ciboni u Zagrebu.

Takođe, jedna od tema su bili zdravstveni protokoli i sva tehnička pitanja oko učesnika ABA lige u novonastalim okolnostima.

- Očekujemo da se do sticanja uslova za početak šampionata u potpunosti, po svim tačkama, sprovede sporazum o vansudskom poravnanju između našeg kluba i ABA lige koji je dogovoren na sednici Skupštine 27. maja i potvrđen na narednoj sednici 29.juna, a potom potpisan i overen od strane ABA lige dan kasnije. Taj sporazum je deponovan u nadležni sud u Zagrebu. Time će se na zadovoljstvo svih i administrativno otkloniti sve smetnje da se liga, koja je u vlasništvu klubova, okrene sportu i terenu. Taj cilj je u interesu svih, klubova, lige, sponzora i navijača - navodi se u saopštenju crveno-belh.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)