VERNI KLUBU: Numanović i Islamović ostaju košarkaši Novog Pazara

Beta

26. 07. 2020. u 12:37

KLUB Novi Pazar produžio je saradnju sa kapitenom Asmirom Numanovićem i Altinom Islamovićem, objavljeno je na internet stranicama tog člana Košarkaške lige Srbije (KLS).

ВЕРНИ КЛУБУ: Нумановић и Исламовић остају кошаркаши Новог Пазара

Foto arhiva VN

Centar Numanović (29) visok je 209 centimetara, a prošle sezone je za oko 12 minuta na terenu imao približno pet poena i tri skoka u KLS i regionalnoj ABA 2 ligi.

Islamović (20) je bek visok 198 centimetara, koji je beležio prosečno šest koševa i tri skoka za 14 minuta u KLS, odnosno pet poena i dve uhvaćene lopte za 12 minuta u ABA 2.

Novopazarci su najavili da će se od 17. avgusta spremati za predstojeću sezonu u KLS, čiji je početak zakazan za 26. septembar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije