DEŠAVA SE: Jokić bez poena u generalnoj probi pred nastavak sezone

Novosti online

28. 07. 2020. u 08:14

AKO je moralo da se dogodi, trenutak nije bio bolji. Ni za Nikolu Jokića ni za Denver, koji je u poslednjoj pripremnoj utakmici pred nastavak NBA sezone poražen od Orlanda 114:100.

ДЕШАВА СЕ: Јокић без поена у генералној проби пред наставак сезоне

Nikola Jokić foto arhiva VN

Srpski reprezentativni centar meč je završio bez poena, uz šest skokova i pet asistencija u meču u kojem je Orlando u jednom momentu imao i plus 21. Nedostatak Jokićevih poena svakako je jedan od razloga neuspeha Nagetsa u generalnoj probi pred nastavak šampionata, ali trener Majk Meloun priznao je posle meča da ima puno briga.

- Nema potrebe da preterujemo, momci često nisu igrali na svojim prirodnim pozicijama, ali te izgubljene lopte su i dalje veliki problem. Kao da ne cenimo loptu. Imamo vremena do našeg prvog meča sa Majamijem, iskoristićemo ga da poboljšamo ono gde smo zakazali - rekao je Meloun.

Džamal Marej bio je najraspoloženiji u ekipi Denvera sa 23 poena, Porter je ubacio 19, dok su dvocifreni bili još Krejg (14), Milsap (13), Plamli (11), Bol i Grant (po 10), dok su Orlando do trijumfa predvodili Klark sa 17, Ros i Enis (po 15), Ogastin i Ajzak (po 13), te Nikola Vučević sa 10 poena i sedam skokova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk