IGOKEA KRENULA SA PRIPREMAMA: Imamo kvalitet i vreme, sve ostalo je na nama

Beta

28. 07. 2020. u 22:30

KOŠARKAŠI Igokee počeli su danas pripreme za novu sezonu, a trener Dragan Bajić rekao je da se nada dobrim pripremama i dobroj sezoni.

ИГОКЕА КРЕНУЛА СА ПРИПРЕМАМА: Имамо квалитет и време, све остало је на нама

Foto arhiva VN

Na prvom treningu bilo je 10 košarkaša, a Dalibor Ilić, Entoni Klemons i Antabija Voler bi uskoro trebalo da se pridruže timu.

Trener Dragan Bajić je na prvom treningu na raspolaganju imao Đorđa Gagića, Srđana Kočića, Darka Talića, Stefana Simanića, Kostu Kondića i Milana Vulića, dok su od novajlija prisutni bili Džeki Karmajkl, Stefan Fundić, Edin Atić i Marko Jošilo.

"Možda smo krenuli malo ranije u odnosu na ostale. U prva dva uvodna dana smo odradili lekarske preglede i testiranja koja su potrebna i od danas krećemo u trenažni proces. Zadovoljan sam u kakvom su stanju igrači došli i nadam se dobrim pripremama i dobroj sezoni", rekao je Bajić.

Bajić je naveo da će njegov tim do početka septembra imati problem s utakmicama jeć će većina timova pripreme početi kasnije.

"Pokušaćemo da premostimo sa slabijim ekipama, barem te uvodne tri utakmice, a onda ćemo pokušati da što bezbolnije rešimo i neutrališemo te probleme. Imamo kvalitet i vreme, sve ostalo je na nama", rekao je trener Bajić i dodao da se nada da se igrački kadar u toku sezone neće bitno menjati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)