GOBER SE PRVI ZARAZIO U NBA: Posle svega kroz šta sam prošao mogu da kažem da sam zahvalan što radim ono što najviše volim

Tanjug

31. 07. 2020. u 15:05

KOŠARKAŠ Jute Rudi Gober izjavio je da je zahvalan što ponovo može da radi ono što najviše može.

ГОБЕР СЕ ПРВИ ЗАРАЗИО У НБА: После свега кроз шта сам прошао могу да кажем да сам захвалан што радим оно што највише волим

Foto: Tanjug/AP Photo/Ashley Landis, Pool

Centar „džezera” bio je prvi grač u NBA ligi zaražen korona virusom nakon čega je u martu najjača košarkaška liga stopirana.

Posle 141 dana od njegovog pozitivnog nalaza takmičenje je nastavljeno, a Gober je postigao i prvi koš u prvom meču posle četvoromesečne pauze.

Svoj doprinos dao je u finišu susreta protiv Nju Orelansa, kada je sa linije penala osigurao pobedu svom timu 106:104.

- Samo sam zahvalan. Zahvalan sam što ponovo imam priliku da radimo ono što najviše volim. Posle svega što sam lično doživeo i svega kroz šta svet trenutno prolazi, mogućnost da inspirišem milione dece širom planete i da širim pozitivnost, samo je blagoslov. Naravno, susper je kad se počne pobedom - rekao je Gober za ESPN, posle meča u Orlandu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk