JOKIĆ FRUSTRIRAN: Bili smo sebični

V. P.

02. 08. 2020. u 16:11

ČINjENICA da je Denver igrao bez trojice startera u meču protiv Majamija nije umirila frustraciju Nikole Jokića posle ubedljivog poraza (105:125).

ЈОКИЋ ФРУСТРИРАН: Били смо себични

Foto: AP

Centar Nagetsa nije u tome video opravdanje za odstupanje od igre kakvu tim već godinama gradi.

- Nismo pomagali jedni drugima. Bili smo sebični, svi su mislili: "Sada je moje vreme" - rekao je posle utakmice srpski NBA superstar, najbolji u svojoj ekipi sa 19 poena, sedam skokova i šest asistencija.

Ležeran pristup se možda može objasniti time što je Denver još pre prekida sezone obezbedio mesto u plej-ofu.

- Spreman sam da igram najbolje što mogu. Ne možemo da razmišljamo o plej-ofu, moramo odmah da počnemo da igramo dobru košarku - upozorio je Jokić saigrače.

Aktuelni šampion je već u svom najboljem izdanju. Toronto je ubedljivo savladao najbolji tim Zapadne konferencije - Los Anđeles Lejkerse (107:92). Briljirao je Kajl Lauri sa 33 poena, 14 skokova i osam asistencija, dok su dve vedete Lejkersa, Lebron Džejms i Entoni Dejvis, ukupno postigle 34 poena (20+14).

Los Anđeles Klipersi su se prošetali pored prilično nezaintersovanih Nju Orleans Pelikansa (126:103), iskoristivši priliku da postave novi rekord "franšize" u broju trojki na jednom meču - 25! Čak osam je ubacio od "restarta" sezone raspucani Pol Džordž (28 poena). Neambiciozne Pelikanse zadesio je i peh, prvi pik Zajon Vilijamson je šepajući napustio teren zbog povrede skočnog zgloba.

Iznenađenje je ubedljiv trijumf Oklahome nad Jutom (110:94), uz 19 poena Šaja Gildžus-Aleksandera, 18 Krisa Pola (7 as., 7 sk.) i 15 Danila Galinarija. U timu raštimovanih "džezera" najefikasniji je bio Donovan Mičel sa 13.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)