ZVEZDA POSLE SEDNICA NA MALOM KALEMEGDANU: Budžet manji za 30 odsto, Kešelj i Dozet članovi predsedništva

Novosti online

03. 08. 2020. u 20:54

KOŠARKAŠKI klub Crvena zvezda je danas održao redovne sednice predsedništva i Skupštine na otvorenim terenima na Malom Kalemegdanu.

ЗВЕЗДА ПОСЛЕ СЕДНИЦА НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ: Буџет мањи за 30 одсто, Кешељ и Дозет чланови председништва

Foto: KK Crvena zvezda

Na obe održane sednice je postojao pun kvorum, a sednicom Skupštine je presedavao novi predsednik najmnogobrojnijeg tela kluba advokat Ljubomir Milić. Dosadašnji predsednik Branimir Baćović je novi član predsedništva.

- Novi član predsedništva Zvezde, koji će biti zadužen za sportska pitanja, je nekadašnji igrač Marko Kešelj. Uz njega je i još jedan bivši igrač kluba Milan Dozet, kao i Zoran Kovačević “Koča”, Milan Ninković i Zoran Jović - navodi se u saopštenju.

O svim detaljima je članove informisao prvi čovek kluba Nebojša Čović, dok je direktor Filip Sunturlić izneo izveštaj o sezoni 2019/20 i planovima kluba za narednu sezonu.

- O svim osnovnim informacijama vezano za svakodnevni rad i život kluba, takmičarsku sezonu koja je otkazana, prelaznom roku i pripremama seniorskog tima za novu sezonu, radu mlađih selekcija, budžetu kluba koji će u narednoj sezoni biti čak za 30 posto manji, zdravstvenim protokolima u vreme globalne pandemije, članove Skupštine vrlo detaljno informisao je predsednik kluba Nebojša Čović i to kroz 15 tačaka dnevnog reda Skupštine. Takođe, Skupština je u potpunosti informisana i podržala je izveštaj o tužbi i vansudskom poravnanju između kluba i ABA lige koji je u toku i vrlo jasan stav kluba vezan za informisanje javnosti i pokušaje pojedinaca da nametnu nekakav “sukob interesa” između Zvezde i FMP-a. Klub zastupa čvrst stav da ovu vrstu opstrukcije neće dozvoliti u narednom periodu - pojašnjava se u saopštenju.

Članovi Skupštine su obavešteni o okupljanju i početku priprema prvog tima koji će se ove sezone obaviti u specifičnim uslovima zbog virusa korona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)