SRBI BRILJIRALI U POBEDI KINGSA: Nezaustavljivi Bogdanović brojao do 35 i postavio lični rekord, Bjelica dvocifren (VIDEO)

N. St.

06. 08. 2020. u 21:57

ISKUPLjENjE na pravi način.

СРБИ БРИЉИРАЛИ У ПОБЕДИ КИНГСА: Незаустављиви Богдановић бројао до 35 и поставио лични рекорд, Бјелица двоцифрен (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP Photo/Ashley Landis, Pool

Posle utakmice za zaborav protiv Dalasa Bogdan Bogdanović je pokazao zbog čega je jedan od lidera Sakramenta.

U pobedi protiv Nju Orleansa (140:125) je bio nezaustavljiv. Radio je šta god je želeo “cepao je mrežice”, postavio lični rekord karijere i meč završio sa 35 poena, četiri skoka i tri asistencije

Koliko je naoštren da se dokaže moglo je da se vidi već po prvom poluvremenu u kojem je imao samo dva promašaja (9/11), dao je 24 poena uz šest pogođenih trojki iz sedam pokušaja. Pratio ga je Bjelica sa sedam poena, bez promašaja (3/3), dovoljno za prednost na pauzi (77:70).

Pelikansi su preko Redika prišli na “-2” (97:95), da bi tada ponovo na scenu stupio Bogdanović, dao poene uz faul, pogođeno slobodno bacanje, a zatim pogodio još jednom. Zatim je upisao dve asistencije (Džozef, Bejzmor) kojim su “kraljevi” pobegli na velikih “+14” pred poslednji kvartal (117:103).

Pored nezaustavljivog Bogdanovića su se istakli Diaron Foks (30, 10as) i Herison Barns (22, 6sk), dok je Bjelica pored 11 poena imao četiri skoka i tri asistencije za 17 minuta. U poraženom timu su najbolji bili Brendon Ingram (24, 3sk, 3as) i Zajon Vilijamson (24, 2s, 2as).

Sakramento se prvim trijumfom u Orlandu vratio u borbu za plej-of (29-39), ali će morati da nastave pobednički niz da bi izborili doigravanje i stigli Memfis koji je trenutno na osmom mestu (32-37).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POSLE DOPINGA, JOŠ I OVO: Siner odgovorio Alkarazu: Ako ti je puno mečeva - nemoj da igraš!