KK CRVENA ZVEZDA: Odžo u srcima svih zvezdaša

Tanjug

07. 08. 2020. u 16:15

KOŠARKAŠKI klub Crvena zvezda saopštenjem se oprostio od svog doskorašnjeg igrača Majkla Odža, koji je preminuo nakon srčanog udara na treningu.

КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Оџо у срцима свих звездаша

Foto: N.Paraušić

"KK Crvena zvezda sa velikom tugom i žaljenjem obaveštava javnost da je nekadašnji igrač našeg kluba Majkl Odžo iznenada preminuo u petak u 27. godini života u Beogradu", stoji u saopštenju crveno-belih.


Odžo je rođen 5. januara1993. godine u Lagosu u Nigeriji, a u Srbiju je došao 2017, kada je profesionalnu karijeru počeo u FMP-u u sezoni 2017-2018.

Pohađao je poznati koledž Florida Stejt, dres Crvene zvezde obukao je prvi put pred početak sezone 2018-2019.

"Tokom dve sezone, noseći ponosno crveno-beli dres sa brojem 50 osvojio je srca svih zvezdaša i ljubitelja košarke u našoj zemlji. Ovaj veseli div koji je bio visok 216 centimetara i težak 147 kilograma u dresu Crvene zvezde osvojio je tri trofeja: titulu ABA lige, šampionat Srbije i superkup ABA lige. Iznenadna i šokantna smrt Majkla Odža duboko je pogodila sve igrače, trenere, menadžment i upravu kluba u kome je bio prihvaćen od prvog dana, i koji je prihvatio kao svoj. Datum i mesto sahrane biće saopšteni naknadno. Neka mu je večna slava i hvala", navedeno je u saopštenju.

Iz Zvezde podsećaju da mu je zvanicni ugovor sa klubom istekao krajem juna ove godine, kao i da su se "rastali u više nego prijateljskim odnosima".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk