BOGDAN SJAJAN, ALI UZALUD: Sakramento samo teorija ostavlja u borbi za plej-of

Novosti online

08. 08. 2020. u 09:03

ŠAMPIONSKI gen Bogdana Bogdanovića je proradio, ali Sakramento, kako stvari stoje, ni ove godine neće videti plej-of NBA lige.

БОГДАН СЈАЈАН, АЛИ УЗАЛУД: Сакраменто само теорија оставља у борби за плеј-оф

Bogdan Bogdanović foto: EPA

Pobeda nad Nju Orleansom od pre dve večeri bila je samo trag svetlosti u tunelu za Kingse, pošto su "kraljevi" porazom od Bruklina samo teorijom još u igri za doigravanje – 119:106.

Odigrao je srpski reprezentativac još jednu odličnu partiju, ubacio je 27 poena (11/19 iz igre), uz šest skokova i dve asistencije, ali Kingsi nisu bili ni blizu trijumfa.

Bogdanoviću nije pomogao ni Dearon Foks sa 21 niti Badi Hild sa 17 poena. Nemanja Bjelica je upisao tek četiri poena i šest skokova. U timu Bruklina najbolji su bili Karis Lever sa 22 i Džo Heris sa 21 poenom, dok je Džaret Alen dodao "dabl-dabl" učinak od 17 poena i 11 skokova.

Malu priliku da pokaže šta zna dobio je i Marko Gudurić. Njegov Memfis odigrao je sjajan meč protiv Oklahome (121:92), sačuvavši poziciju koja vodi u plej-of. Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i Fenerbahčea na terenu je proveo pet minuta i stigao je da ubaci tri poena, uz dva skoka u meču čiji početak nije obećavao ništa dobro Grizlijima.

Naime, Memfis je krajem prve četvrtine gubio 18 razlike (37:19), da bi onda napravio seriju 22:3, poveo i još ubedljivo dobio utakmicu.

Toronto Raptorsi su noćas pružili katastrofalnu partiju, pošto su od Bostona izgubili samo 22 razlike - 122:100. Duel Bostona i Toronta, trećeg i drugog tima Istoka, trebalo je da bude derbi večeri, ali je tok meča bio potpuno razočaravajući što se toga tiče, jer su Seltiksi u jednom trenutku u četvrtoj četvrtini imali 40 poena prednosti.

Džejlen Braun sa 20 poena je bio najefikasniji kod Bostona, dok je u Torontu bolji od ostalih bio Fred van Flit sa 13 poena.

REZULTATI:

San Antonio - Juta 119:111
Memfis - Oklahoma 121:92
Bruklin - Sakramento 119:106
Filadelfija - Orlando 108:101
Nju Orleans - Vašington 118:107
Toronto - Boston 100:122

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)