NOVA OBJAVA ODŽOVE DEVOJKE: Sklonite se od mene, pomenula Majklovu mamu i bivšu devojku Deniz

Novosti online

09. 08. 2020. u 09:37

SMRT Majkla Odža potresla je celu Srbiju. Dosta prašine se podiglo i oko njegove devojke Lane.

НОВА ОБЈАВА ОЏОВЕ ДЕВОЈКЕ: Склоните се од мене, поменула Мајклову маму и бившу девојку Дениз

Foto: Instagram

Srpkinja se oglasila posle smrti košarkaša i objavila da je ona njegova devojka, a ne izvesna Deniz. Stizali su egativni komentari na račun Lane, pa je odlučila da stavi tačkuu na sve spekulacije.

- Ovim putem želim da izjavim to da, ljudi koji su o njemu znali samo to da se zvao Majkl Odžo, neka se sklone od mene. Sad odjednom, svi znate sve. Mi šta smo imali, imali smo. Prelepe trenutke i momente koji se više neće vratiti, ali u srcu ostaju. Jeste, imao je devojku u Americi, sa kojom je raskinuo, pre nego što je upoznao mene - napisala je ona. 

Nastavila je u istom ritmu.

- Time što govorite da sam mu ja bila šema sa strane, blatite njega. Meni nije stalo do vašeg mišljenja, jer znam šta sam mu bila, i šta je on meni bio. Ja imam prava da postavim slike i snimke koje smo mi zajedno stvorili, kao najlepše uspomene ikad. A vi, ako imate imalo dostojanstva, ispoštujte i Deniz i mene, i nemojte praviti problem tamo gde ga nema. On je jako čuvao svoj privatni život za sebe i ko je trebalo da zna za mene, znao je... Moja i njegova majka. Svi ostali ste nebitni onoliko koliko sebi dajete za pravo - napisala je ova devojka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)