TEPIĆ POTPISAO ZA MEGU: Igračko mesto i uloga mentora za mlađe saigrače

Beta

10. 08. 2020. u 16:08

KOŠARKAŠKI klub Mega Bemaks potvrdio je danas da je novi igrač tog kluba bivši srpski reprezentativac Milenko Tepić.

ТЕПИЋ ПОТПИСАО ЗА МЕГУ: Играчко место и улога ментора за млађе саиграче

Foto: KK Mega Bemaks

- Jako mi je drago što sam ponovo u Beogradu i što sam postao član Mege. Iako je Mega klub koji razvija mlade igrače, u razgovoru sa klubom i trenerom Vladimirom Jovanovićem sam uvideo da mogu da pronađem svoje igračko mesto i ulogu, koja je na neki način i mentorska - rekao je Tepić, prenosi klub.

- Daću sve od sebe da tim mladim momcima pomognem da stasaju u dobre igrače i ispune svoj potencijal, a da to urade praveći što je moguće bolje rezultate. Unapred se radujem novoj sezoni - dodao je on.

Tepić (33) će se, kako se navodi, uskoro priključiti treninzima ekipe trenera Vladimira Jovanovića.

Milenko Tepić je u bogatoj igračkoj karijeri nastupao za Vojvodinu, Partizan (u dva navrata), Panatinaikos, Sevilju, Lijetuvos Ritas, PAOK (u dva navrata), Orlandinu, Brindizi, Vareze dok je prošlu godinu završio u Iraklisu.

Sa Panatinaikosom je osvojio Evroligu 2011. godine uz dve titule u Grčkoj, dok je sa Partizanom osvojio devet trofeja (tri ABA lige, četiri Superlige i dva Kupa Radivoja Koraća.

Tepić je osvojio i četiri zlata na Evropskim prvenstvima u mlađim nacionalnim selekcijama, a sa prvim timom Srbije je osvojio srebro na Evropskom prvenstvu 2009. godine u Poljskoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DANAS JE BUNT BITI RADOSTAN: Sonju Kolačarić život nije mazio, ali je zbog jedne stvari uspela da se izbori sa velikim problemima (VIDEO)