KOŠARKAŠI PARTIZANA SE POLAKO OKUPLJAJU: Zakazan prvi trening, Mekintajer odbrojava dane do početka priprema

10. 08. 2020. u 20:45

MNOGO toga je ove godine poremetio i promenio virus korona, pa zato i pripreme za novu košarkašku sezonu počinju u nekom neuobičajenom ambijentu.

КОШАРКАШИ ПАРТИЗАНА СЕ ПОЛАКО ОКУПЉАЈУ: Заказан први тренинг, Мекинтајер одбројава дане до почетка припрема

Foto: N. Paraušić

Start za košarkaše Partizana novi trener Vlado Šćepanović zakazao je za naredni ponedeljak i to u Hali sportova "Ranko Žeravica", jer je njihov dom - "Arena" iskorišćen kao jedan od kovid-centara.

Crno-beli su polako počeli da se kompletiraju u našem glavnom gradu. Od stranih igrača stigao je motivisani Brajan Angola, koji je u prethodnoj sezoni uspeo da odigra tek dve utakmice u ABA ligi pred prekid.

ABA LIGA OD OKTOBRA

IMAJU sve ekipe sasvim dovoljno vremena za pripreme jer je start regionalnog takmičenja pomeren za 3. oktobra, što je dve nedelje kasnije u odnosu na prvobitni datum početka. Ove godine se neće igrati ABA Superkup, zbog kompletne situacije sa virusom korona. Ako se nešto ne promeni, Evrokup bi trebalo da startuje 29. i 30. septembra.

Koliko željno dolazak u novi klub iščekuje Kodi Miler-Mekintajer, može da se zaključi na njegovom tviter-profilu, na kome odbrojava dane do zaduženja crno-bele opreme. On bi danas trebalo da dođe u Beograd. Poletanje iz Amerike je na društvenim mrežama ovekovečio i centar Vilijam Mozli, koji je Srbiju napustio još sredinom marta, kada su takmičenja prekinuta a ekipa raspuštena.

Od ostalih stranaca još se čeka dolazak Markusa Pejdža, kao i povratak Rašona Tomasa, koji je sve vreme boravio u Srbiji, a nedavno odlučio da uzme i predah na moru. Tu ekipu će kompletirati i Nemanja Gordić (BiH). Od domaćih članova se zna da će u timu Partizana biti Jaramaz, Zagorac, Trifunović, Dangubić, Stefan i Nikola Janković. Čeka se i potpis na novi ugovor kapitena Novice Veličkovića, kao i dolazak još jednog pojačanja u reketu.

Partizan je u odnosu na neke ekipe iz ABA lige odlučio znatno kasnije da počne pripreme. Motore su prvo upalili još 27. jula novi članovi elitnog regionalnog društva - Borac iz Čačka i Split. Dan kasnije je startovala Igokea u Laktašima. A početkom avgusta su okpljeni i igrači Cibone, Mege i Krke. Sutra će zvanično početi i košarkaši Crvene zvezde, pod palicom novog trenera Saše Obradovića. A, sa pripremama su danas počeli FMP i Budućnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BIO JE U BOLOVIMA: Kako je izgledalo snimanje Lauševog poslednjeg filma? (VIDEO)