TRAMP OPLEO PO TAKMIČENJU U ORLANDU: Od NBA je napravljena svinjarija, sraman je način na koji su se poklonili Kini

Novosti online

12. 08. 2020. u 10:11

DONALD Tramp, predsednik Sjedinjenih Američkih Država, ponovo je kritikovao NBA.

ТРАМП ОПЛЕО ПО ТАКМИЧЕЊУ У ОРЛАНДУ: Од НБА је направљена свињарија, сраман је начин на који су се поклонили Кини

Foto: AP

Trampu se ne sviđa kako se igrači i stručni štabovi ponašaju u Orlandu gde je organizovan restart NBA sezone posle pauze zbog virusa korona.

- Pogledajte rejtinge košarke. Oni su došli do veoma niske brojke, veoma veoma niske. Od NBA je napravljena svinjarija. Mislim da je NBA u velikom problemu. Velikom problemu. Većem problemu nego što misle - izjavio je Tramp za FOX.

Tramp je podsetio i na situaciju sa Kinom, odnosno komentarom generalnog menadžera Hjustona Derila Morija koji se nije svideo čelnim ljudima te zemlje.

- Sraman je način na koji su se poklonili Kini. A oni zarađuju mnogo više novca ovde nego u Kini. Ali, mi imamo sistem koji vam dopušta da ne poštujete sistem. Šteta za njih, baš šteta. Oni ne cene to što imaju ovde - dodao je Tramp.

Predsedniku SAD-a se nije svidelo to što je liga, zajedno sa gotovo svim igračima, glasno podržala borbu protiv rasizma, nejednakosti, policijske brutalnosti...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!