PASPALJ ODGOVORIO USTAŠI ARAPOVIĆU: Odakle mu sada tako nešto?! Franjo je izgleda bio ispred tog vremena

Novosti online

13. 08. 2020. u 09:59

HRVATSKI košarkaš Franjo Arapović je u nedavnoj izjavi za Večernji list žestoko prozvao tadašnjeg selektora nacionalnog tima Dušana Ivkovića.

ПАСПАЉ ОДГОВОРИО УСТАШИ АРАПОВИЋУ: Одакле му сада тако нешто?! Фрањо је изгледа био испред тог времена

Foto: N.Paraušić

Korpulentni centar je tada istakao da su ga izbacili iz reprezentacije SFRJ zbog nacionalnosti, da ga je Duda nazvao ustašom, kao da mu je zasmetala i ćirilica.

Arapović koji se kasnije pridružio Tuđmanovoj stranci HDZ rekao je i da je Ivković kriv za poraz u finalu Olimpijskih igara od Sovjeta jer ga nije uveo u finišu da čuva Arvidasa Sabonisa...

Legenda naše košarke, Žarko Paspalj, bio je tada u timu, a u razgovoru za "Informer" je kratko govorio o Arapoviću, bez želje da se upliće u polemiku.

- Ko se seća šta je bilo pre više od 30 godina? Ma kakva politika u to vreme. Ne znam uopšte odakle njemu sada tako nešto. Nisam ni znao da je još tada bio politički aktivan. Možda je on bio ispred tog vremena, možda je imao viziju i znao šta će da se desi. Stvarno ne znam čemu sada sve to, niti me previše zanima", rekao je Paspalj.

Foto: N.Paraušić

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (15)

DAČIĆ OTKRIO DA SU RADMILA I ON PORODIČNO VEZANI Na ivici suza: Ja sam njihov zet