PEJDŽ U ZVEZDI? Ostoja Mijailović: Još jedan spin iz poznate gradske kuhinje

Novosti online

14. 08. 2020. u 12:08

CRVENA zvezda, prema saznanjima B92.net, zainteresovan je i Markusa Pejdža kao novu "bombu" ovog leta na košarkaškoj pijaci.

ПЕЈЏ У ЗВЕЗДИ? Остоја Мијаиловић: Још један спин из познате градске кухиње

Foto: M.V.

Amerikanac sa srpskim pasošem ima mogućnost izlaza iz ugovora sa crno-belima, navodno zbog dela neizmenih dugovanja, što iz KK Partizan demantuju.

– Markus Pejdž je igrač Partizana do 2022. godine. Zarađene plate svim igračima koji su pod ugovorom su isplaćene za sezonu 2019-2020. Markus je prošao lekarske preglede kao i ostali igrači koji su se vratili u Srbiju. Pretpostavljam da se radi o još jednom medijskom spinu iz dobro poznate gradske kuhinje. Pažnja sa sukoba interesa se ne može izbeći na ovaj ili sličan način. Ona je od ključnog interesa za reputaciju i kvalitet regionalne košarke – rekao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović za Mahbet.

Pejdž je od 2018. godine član Partizana, a u maju je potpisao novi ugovor do 2022.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije