ZVEZDINA PUBLIKA JE NEVEROVATNA: Lojd se prisetio beogradskog gostovanja s Valensijom

G. K.

16. 08. 2020. u 14:47 >> 19:51

NOVO lice u Zvezdinom dresu ove sezone biće američki bek Džordan Lojd, koji je u protekloj takmičarskoj godini branio boje španske Valensije.

ЗВЕЗДИНА ПУБЛИКА ЈЕ НЕВЕРОВАТНА: Лојд се присетио београдског гостовања с Валенсијом

Foto: KK Crvena zvezda

Momak rodom iz vetrovitog Čikaga je Pirineje zamenio Balkanom, Beogradom koji je imao prilike da poseti prošle sezone u susretu dva tima u Evroligi.

- Sećam se utakmice iz prošle sezone veoma dobro jer se sat pokvario u prvoj četvrtini i rešavanje toga je potrajalo skoro sat vremena. Sve vreme je bilo vrlo glasno u dvorani. Atmosfera je bila čudesna, navijači su bili aktivno uključeni u igru. Veoma sam uzbuđen što ću igrati za takve navijače i biti deo takve atmosfere - istakao je Lojd za sajt crveno-belih.

Kada se govori o ciljevima za narednu sezonu, u klubu poput Crvene zvezde oni se dobro znaju. Sve sem trofeja biće neuspeh.

- Pobede. To je definitivno nešto čemu želim da doprinesem. Stvarno sam uzbuđen svojom ulogom u novom timu. Osećam da imam još mnogo da pokažem i da napredujem na evroligaškom nivou. Ovo je sjajna sredina za mene da to i postignem.

Jasno je da će velika odgovornost biti na plećima stranih pojačanja, među kojima je jedno od najzvučnijih upravo Lojd.

- Razgovarao sam sa trenerom pre nego što sam stigao, i on je uzbuđen zbog stvari koje mogu da uradim na terenu. Mislim da ću biti veoma agresivan i u odbrani kao i u napadu, diktirati tempo i kreirati situacije za saigrače. Želim da budem prilično raznovrstan na terenu.

NAVIJAČI ME MOTIVIŠU

ZVEZDIN bek šuter ne krije da je već ostvario odličnu komunikaciju sa mnogobrojnim navijačima beogradskog tima.

- Od trenutka kada sam potpisao ugovor, dobio sam mnogo novih pratilaca na društvenim mrežama i još svakodnevno dobijam poruke od njih. Želim da im se zahvalim, osećam ljubav od prvog dana i to me motiviše da svemu pristupim još snažnije dok nastupam u Zvezdi. Uzbuđen sam, znam da imam sjajne navijače uz sebe i jedva čekam da zaigram - naglašava nekadašnji košarkaš Toronto reptorsa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)