LILARD BACIO SENKU NA LEBRONOV REKORD: Portland iznenadio Lejkerse (VIDEO)

Novosti online

19. 08. 2020. u 08:26

PORTLAND je napravio iznenađenje i slavio protiv Los Anđeles Lejkersa (100:93) i poveo sa 1:0 na početku plej-of serije NBA lige.

ЛИЛАРД БАЦИО СЕНКУ НА ЛЕБРОНОВ РЕКОРД: Портланд изненадио Лејкерсе (ВИДЕО)

foto: EPA

Ovo je bio udarac i za najveću zvezdu u Diznilendu Lebrona Džejmsa kome je ovim porazom senka bačena na lični rekord – on je prvi igrač u istoriji plej-ofa koji je imao tripldabl učinak sa preko 20 poena, 15 skokova i 15 asistencija.

Kralj je utakmicu završio sa 23 poena, 17 skokova i 16 asistencija, a po skoru bolji od njega bio je samo Entoni Dejvis sa 28 postignuta poena.

Portland, koji je bio u prednosti većim delom meča, a kroz odličnu partiju u finišu predvodio je Lilard. Lejkersi su preokrenuli u poslednjoj četvrtini, ali upornost Blejzersa se isplatila. Najbolji u pobedničkom timu bio je Demijan Lilard sa 34 pona, dok je Jusuf Nurkić zabeležio 15 skokova i 16 poena.

Orlando je bio bolji od Milvokija, Hjuston je, bez Vestbruka, predvođen Hardenom (37 poena i 11 skokova) pobedio Oklahomu. Majami je slavio protiv Indijane (113:101).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)