NEDOVIĆ SPREMAN ZA NOVI IZAZOV: Zdrav mogu sve, obećana mi je ključna uloga u timu

Novosti online

19. 08. 2020. u 17:30

SRPSKI košarkaš Nemanja Nedović je jedno od najvećih, ako ne i najveće pojačanje Panatinaikosa za narednu sezonu.

НЕДОВИЋ СПРЕМАН ЗА НОВИ ИЗАЗОВ: Здрав могу све, обећана ми је кључна улога у тиму

Nemanja Nedović foto: N. Paraušić

Sjajni bek je za "Jurohups" govorio o ciljevima za narednu sezonu. On je naglasio da se nada da će velikan iz Atine biti na najvišem nivou u Evroligi, a njemu je rečeno da će imati vodeću ulogu u timu "zelenih".

- Zdrav mogu sve da postignem. Mogu da se takmičim na najvišem nivou. To sam i dokazao, posebno u Malagi i na startu u Milanu - rekao je Nedović.

PAO je pripreme za novu sezonu počeo u utorak, ali je bivši košarkaš Crvene zvezde ranije stigao u Atinu kako bi treninge dočekao što spremniji.

- Osećam se odlično. Uzbuđen sam što sam ovde i verujem da sam bio u pravu što sam došao nekoliko dana ranije, kako bih mogao da se vratim u ritam i naviknem se na život u Atini.

Grčki velikan gradi novi tim, ali Nedović ističe da je to i dalje snažan evroligaški tim.

- Naš tim je napakovan kvalitetom i što je najvažnije svi smo motivisani da napravimo uspeh. Želimo da dokažemo da Panatinaikos pripada najvišem evroligaškom nivou.

Nemanja Nedović foto: EPA

Nedović spreman da nakon epizode u Olimpiji Milano zablista u dresu Panatinaikosa

Momak iz Nove Varoši je objasnio odluku da pojača ovaj klub.

- Želim da se osećam udobno i da doprinosim što je više moguće. Osećam se bitno ovde. Trener Jorgos Vovoras i ja smo razgovarali i objasnio mi je da će moja uloga biti ključna za tim - naveo je Nedović i dodao:

- Panatinaikos će biti drugačiji ove godine jer se nećemo oslanjati toliko na jednog igrača kao prethodnih godina. Imamo mnogo oružja, posebno u napadu. Imamo sjajne plejmejkere koji će da kreiraju. Moramo svi da napravimo iskorak kako bismo ispunili ambicije - zaključio je srpski košarkaš.

Podsetimo, Nedović nije mnogo igrao prošle sezone u dresu Olimpije Milano, a glavni razlog je povreda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DANAS JE BUNT BITI RADOSTAN: Sonju Kolačarić život nije mazio, ali je zbog jedne stvari uspela da se izbori sa velikim problemima (VIDEO)