BEZ IZNENAĐENJA: Toronto poveo 2:0 u seriji protiv Bruklina

Beta

19. 08. 2020. u 22:59

KOŠARKAŠI Toronta poveli su protiv Bruklina 2:0 u prvoj rundi plej-ofa Istočne konferencije u NBA ligi, pošto su u Orlandu pobedili 104:99.

БЕЗ ИЗНЕНАЂЕЊА: Торонто повео 2:0 у серији против Бруклина

Foto: AP

Ekipu Toronta je do druge pobede u seriji predvodio Fred Vanvlit sa 24 poena, pet skokova i 10 asistencija. Norman Pauel je postigao takođe 24 poena, dok je Kajl Louri ubacio 21 poen.

U ekipi Bruklina najbolji je bio Garent Templ koji je uz 21 poen zabeležio i po tri skoka i asistencije, Timoti Livavi je dodao 17, a Karis Levert poen manje. Dobru partiju prikazali su i Džeret Alen i Džo Haris, koji su postigli po 14 poena i 15 skokova.

Treći meč prve runde plej-ofa igra se u petak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!