LAZIĆ POSLE 10 GODINA U ZVEZDI: Ne mogu da verujem da je toliko prošlo

Novosti online

23. 08. 2020. u 17:23

KAPITEN košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić će u takmičarskoj 2020/21. igrati desetu sezonu u crveno-belom dresu.

ЛАЗИЋ ПОСЛЕ 10 ГОДИНА У ЗВЕЗДИ: Не могу да верујем да је толико прошло

FOTO: AP

- Ne mogu da verujem da je već toliko prošlo, obzirom da mi deluje jako brzo, ali mi je drago da smo došli do te cifre i da provodimo već desetu godinu zajedno - rekao je Lazić za klupski sajt.

Zvezda pripreme za narednu sezonu obavlja na Kopaoniku, a desetka kluba sa Malog Kalemegdana je govorila i o tome.

- Ove sezone smo za promenu došli na pripreme na Kopaonik gde su uslovi fenomenalni, sve mere zaštite igrača u zdravstvenom i trenažnom smislu su preduzete i osećamo se zaista sjajno. Imamo sve uslove da spremni dočekamo početak sezone.

Potom se osvrnuo i na ambicije crveno-belih, a uporedio je ove pripreme sa prethodnim.

- Ništa nije neuobičajno u odnosu na prethodne sezone što se tiče priprema i treninga. Jedino je zbog situacije s virusom malo drugačije. Duža je bila pauza nego prethodnih godina, pa sam leto iskoristio i da se odmorim i provedem vreme sa porodicom i prijatljima, ali i da se pripremim. U novu sezonu ulazim spreman i za sada sve teče po planu. Znaju se ciljevi Crvene zvezde, a to je osvajanje Jadranske lige i obezbeđivanje plasmana u Evroligu naredne sezone. Što se tiče Evrolige, cilj je da se pokažemo u što boljem svetlu i zabeležimo što više pobeda i dobrih partija. Naravno, ako nam se ukaže prilika za prolazak u narednu rundu da to spremni dočekamo i iskoristimo.

Lazić je na kraju prokomentarisao dolazak Saše Obradovića na mesto trenera.

- Za sada je sve sjajno, još smo u fazi upoznavanja, ali ovaj period koji smo proveli zajedno, zaista je fenomenalan. Veoma mi je drago što je jedan takav zvezdaš došao da vodi prvi tim Crvene zvezde - zaključio je Lazić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOK: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije