ZVEZDA DOBIJA POJAČANJE: Evo koji igrač je potpisao ugovor sa crveno-belima

tanjug

25. 08. 2020. u 13:51

MLADI košarkaš Marko Gušić potpisao je prvi profesionalni ugovor sa crveno-belima u trajanju od četiri godine, saopštio je danas klub sa Malog Kalemgdana.

ЗВЕЗДА ДОБИЈА ПОЈАЧАЊЕ: Ево који играч је потписао уговор са црвено-белима

foto: EPA

Momak, koji je visok 202 centimetara, može da pokriva više pozicija u timu, a pre dolaska u Zvezdu nastupao je u ekipama Mladosti, Mege i Vizure.

Gušić je rođen je 6. avgusta 2002.godine u Beogradu, a u maju 2019. godine potpisao prvo stipendijski ugovor nakon dolaska iz ekipe Vizure, a tokom prethodne sezone nastavio je da se razvija i napreduje u juniorskom timu Zvezde, čime je zaslužio i prvi profesionalni ugovor.

“Potpisivanje ugovora za Crvenu zvezdu je velika čast i obaveza. Ovo je priznanje za mene i potvrda da se rad isplati. Uz to, ovo je zaista u mom slučaju ostvarenje dečačkog sna. Sada moram još jače i više da treniram i pokušamo da se izborim za šansu i poziciju u timu u godinama koje dolaze”, rekao je Gušić posle potpisivanja ugovora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)