DA LI JE BOJKOT UTAKMICA UVOD U KRAJ SEZONE: Lejkersi i Klipersi glasali za prekid, Lebron napustio sastanak

Novosti online

27. 08. 2020. u 10:59

MILVOKI Baksi su bojkotovali utkamicu sa Orlandom u znak protesta protiv rasne nejednakosti i brutalnosti policije prema Afroamerikancima.

ДА ЛИ ЈЕ БОЈКОТ УТАКМИЦА УВОД У КРАЈ СЕЗОНЕ: Лејкерси и Клиперси гласали за прекид, Леброн напустио састанак

foto: EPA

Ekipa Medžika nije želela da prihvati pobedu službenim rezultatom. NBA liga je odložila ceo takmičarski dan... I sada se postavlja pitanje da li je ovo početak otkazivanja ostatka sezone i upražnjeno mesto prvaka?

Prema analitičaru i poznavaocu okolnosti u NBA ligi Deviju Mileru, timovi razmatraju mogućnost da se spakuju i odu kući. Oni su o tome već razgovarali na sastanku u Orlandu.

Sastanak su vodili Kris Pol i Endri Iguodala. Lebron Džejms je rekao je da želi da vidi više akcije i učešća vlasnika franšiza u svemu ovome. On je kasnije zbog oštre diskusnije i većine glasova da se plej-of nastavi (protiv bili samo Lejkersi i Klipersi) napustio sastanak, a za njim su pošli i igrači oba tima iz Los Anđelesa.

Inače, zvezda Lejkersa je među prvima podigla glas zbog policijske represije nad Afroamerikancem pre nekoliko dana u Vinskonsiju. Lebron se zapitao: Dokle više policijske brutalnosti i širenja rasne neravnopravnosti?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk