DANGUBIĆ: Ambicije Partizana u ABA ligi i Evrkupu su najveće moguće

Novosti online

28. 08. 2020. u 17:12

KOŠARKAŠ Partizana Nemanja Dangubić ističe da su ambicije crno-belih u ABA ligi i Evrokupu najveće moguće.

ДАНГУБИЋ: Амбиције Партизана у АБА лиги и Евркупу су највеће могуће

Nemanja Dangubić foto: EPA

Bivši igrač Mega Bemaksa, Crvene zvezde, Bajerna i Estudijantesa je ovog leta pojačao klub iz Humske.

On je prokomentarisao stanje u ekipi.

- Što se tiče ekipe, dosta momaka znam od ranije i to mi je olakšavajuća okolnost. Igrao sa dosta njih i to mi je plus da se brže uklopim i uđem u sistem - rekao je Dangubić za TV Partizan.

Izabranici Vlade Šćepanovića pripreme za novu sezonu obavljaju u Vrnjačkoj Banji, a krilni košarkaš ističe da nikome ne prija neizvesnost oko toga kako će izgledati nova sezona.

- Što se tiče lige, nikome ne prija to što se ne zna kakva je sitaucija. Svuda je tako, nadam se da će se naći neko rešenje i da što pre krenemo, jer smo sve svi uželeli takmičenja.

Virus korona se pojavio u Splitu, Ciboni, Igokea i to navodi klubove na razmišljanje kako igrati prijateljske utakmice.

- Nisam razmišljao, ali kako dolaze informacije, mislimo o tome. Imamo poverenje u stručni štab da će da se nađe pravo rešenje i da će se doneti prava odluka. S druge strane, moraju se igrati prijateljske utakmice da se uđe u formu. Veoma je nezahvalno donositi zakljucke šta je najbolje. Pokušavam da ne razmišljam o tome, već da odradujem treninge i zadatke koje dobijamo.

Za kraj Dangubić koji je na pripremama cimer sa kapitenom Novicom Velilčkovićem je govorio o ambicijama Partizana u narednoj sezoni.

- Sigurno da su nam u oba takmičenja najveće ambicije. Ne zna se kakav će sistem biti i kako će se igrati, pogotovo Evrokup. Moje razmišljanje je da se to ostavi za kasnije, da se odrade pripreme i da se ostane zdrav - zaklljučio je Dangubić.

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer