PARTIZANOVA HAUBICA POČINJE TREĆU SEZONU U CRNO-BELOM DRESU: Možemo da se borimo za trofeje

G. K.

29. 08. 2020. u 09:00

KAO i svake nove sezone, pa tako i ove, Partizanova košarkaška javnost mnogo očekuje od legionara koji oblače crno-beli dres.

ПАРТИЗАНОВА ХАУБИЦА ПОЧИЊЕ ТРЕЋУ СЕЗОНУ У ЦРНО-БЕЛОМ ДРЕСУ: Можемо да се боримо за трофеје

FOTO: N. Paraušić

Jedan od njih je Markus Pejdž, koji može da se nazove i starosedeocem s obzirom na to da će mu ovo biti treća godina u beogradskom klubu.

- Znam da nije tipično za Amerikanca da ostane u jednom klubu više sezona. Uvek sam gledao koja je najbolja opcija za mene i moju porodicu, a Partizan definitivno to jeste. Osećam se prijatno ovde. Zavoleo sam ovo mesto i ljude i srećan sam što ostajem - rekao je Pejdž za klupsku televiziju.

Usled pandemije kovida 19, Partizan je odlučio da bazične pripreme za narednu sezonu odradi na "domaćem terenu" u Vrnjačkoj Banji.

- Lepo mesto sa divnim ljudima. Partizan ima mnogo navijača ovde koji nam pružaju podršku. Odlazak iz grada nam je omogućio da se fokusiramo na trening i brže porastemo kao tim.

MIKA prošao PREGLEDE

NAJNOVIJE pojačanje Partizana, američki centar Erik Mika stigao je juče u Beograd i odmah obavio lekarske preglede u prostorijama Zavoda za sport i medicinu. Mika bi trebalo da se od početka sledeće nedelje priključi treninzima, za kada je zakazan povratak crno-bele ekspedicije sa priprema u Vrnjačkoj banji.

Ambicije i ciljevi u klubu Partizanovog renomea su uvek jasne.

- Većina igrača je ostala od prošle sezone. Mislim da treba da očekujemo velike stvari. Uveren sam da opet možemo da budemo na vrhu tabele i borimo se za trofeje - zaključio je Pejdž.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NE BI VOLEO DA IMAŠ POSLA SA MNOM: Marija javno podržala Milenu Radulović posle odloženog suđenja Miki Aleksiću (FOTO)