NBA LIGA: Jokiću dabl-dabl, Denveru pobeda! Toronto izjednačio protiv Bostona (VIDEO)

Novosti online

06. 09. 2020. u 08:16

DOŠLI su košarkaši Denver Nagetsa do izjednačenja protiv LA Klipersa u drugoj utakmici polufinalne konferencija sa 110:101. Toronto je takođe izjednačio protiv Bostona.

НБА ЛИГА: Јокићу дабл-дабл, Денверу победа! Торонто изједначио против Бостона (ВИДЕО)

foto: EPA

Denver je meč od samog starta shvatio dosta ozbiljnije od prethodnog. Posebno su raspoloženi bili Nikola Jokić i Džamal Marej, dok su Klipersi u samom uvodu u meč bili nesigurni. Već posle pet minuta Denver dolazi do dvocifrene prednosti. 

Dok je ona nastavila da raste. Najbolje o motivisanom napadu govori podatak da su postigli Nagetsi 44 poena u prvoj četvrtini. 

Posle pet minuta imali su 16:4, da bi pred kraj četvrtine imali velikih 41:21, da bi je završili sa prednošću rezultatom 44:25. Uspeli su Klipersi da se približe u završnici, ali ne i da preokrenu. 

Najefikasniji bio je Džamal Marej sa 27 poena, Nikola Jokić je postigao poen manje uz 18 skokova i četiri asistencije. Pol Milsap i Geri Heris su dodali po 13, dva manje ubacio je Majkl Porter junior. 

Kod Klipersa, Pol Džordž je postigao 22, Ivica Zubac 15, Kavai Lenard i Lu Vilijams po 13, a Markus Moris 11 poena.

U drugom meču večeri Košarkaši Toronto Reptorsa izjednačili su protiv Bostona na 2-2. Slavili su rezultatom 100:93.

U pobedničkom timu istakli su se Paskal Sijakam koji je postigao 23 poena i 11 skokova, Kajl Lauri je postigao poen manje. Serž Ibaka je postigao 18, a Fred Vanvlit 17 poena. 

U timu Seltiksa, Džejson Tejtum je postigao 24 poena uz deset skokova, Kemba Voker je stao na 15, a Džejlin Braun na 14.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)