ZVEZDIN ULOG U BUDUĆNOST: Dobrić i Davidovac produžili ugovore do 2022. godine

Tanjug

08. 09. 2020. u 12:26

KOŠARKAŠI Crvene zvezde Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac produžili su ugovore sa crveno-belima na još jednu sezonu, odnosno do 2022. godine, saopšteno je na sajtu kluba.

ЗВЕЗДИН УЛОГ У БУДУЋНОСТ: Добрић и Давидовац продужили уговоре до 2022. године

Foto: N.Paraušić

Dobrić je rođen 27. oktobra 1994.godine u Kninu, prošao je sve mlađe selekcije Crvene zvezde, a prve ozbiljne profesionalne košarkaške korake načinio je u FMP-u, gde je igrao do 2015. godine.


Nakon što je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, tokom tog perioda nametnuo se kao jedan od najborbenijih igrača i postao ljubimac navijača. Osvojio je tri domaća šampionata, dve ABA lige, Superkup ABA lige i jedan kup Radivoja Koraća.

Davidovac je rođen 17.januara 1995. godine u Zrenjaninu. Prvi profesionalni četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima potpisao je 2017.godine, pre toga nastupao je za ekipe Proletera i Vršca, a od 2015-2017. godine igrao je sa velikim uspehom za FMP. Sa Zvezdom je osvojio ABA ligu, dve titule prvaka Srbije i Superkup ABA lige, dok je sa mladom reprezentacijom osvojio titulu prvaka Evrope 2015.godine.

Ekipa Crvene zvezde otputovala je u Tursku na pripremni turnir, a prema ranije utvrđenim rasporedima, takmičarsku sezonu otvara utakmicom sa Fenerbahčeom u Istanbulu početkom oktobra na startu Evrolige.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)