GLORIJA KUP: Crvena zvezda ubedljiva na startu

Novosti online

09. 09. 2020. u 22:05 >> 22:28

KOŠARKAŠI Crvene zvezde su ubedljivo pobedili Turk Telekom na startu Glorija kupa – 83:54 (19:14, 28:17, 16:11, 20:12) koji se igra u Antaliji.

ГЛОРИЈА КУП: Црвена звезда убедљива на старту

FOTO: KK Crvena zvezda

Crveno-beli su odigrali izuzetno čvrstu utakmicu u kojoj su praktično vodili od samog početka do kraja, a u listu strelaca nisu se upisali samo Lazić i Uskoković (Volden nije igrao zbog lakše povrede skočnog zgloba).

Najefikasniji u timu Crvene zvezde bili su Džordan Lojd i Dejan Davidovac sa po 17 poena. Istakao se Duop Rit sa 13 poena i deset skokova, dok su po devet poena imali Lengston Hol i Ognjen Dobrić.

Aleksa Radanov je ubacio šest, Ognjen Kuzmić i Boriša Simanić po četiri, a Marko Simonović i Marko Jagodić-Kuridža po dva.

Crveno-beli su za dva poena šutirali 35-19 (54 posto), za tri poena 30-10, a u segment u kome su potpuno nadigrali rivala (koji je ove godine oformio izuzeetno jak sastav) bili su skokovi 47-31 za crveno-bele.

Zvezda će naredni meč igrati u petak od 19.30 prema ranije utvrđenom rasporedu protiv pobednika meča broj 2 na kupu a to je Karšijaka, koja je prethodno savladala Fenerbahče.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije