DENVER JE U FINALU: Nikola Jokić neverovatnom partijom predvodio ekipu u rušenju favorizovanih Klipersa (VIDEO)

Novosti online

16. 09. 2020. u 08:56

DENVER je u finalu Zapada NBA lige.

ДЕНВЕР ЈЕ У ФИНАЛУ: Никола Јокић невероватном партијом предводио екипу у рушењу фаворизованих Клиперса (ВИДЕО)

foto: EPA

Nagetsi predvođeni, neverovatnim, centrom Nikolom Jokićem savladali su u majstorici polufinala favorizovane Los Anđeles Kliperse 104:89 i plasirali se u finale gde ih čeka Los Anđeles Lejkersi. 


Srpski reprezentativac je imao novu fenomenalnu tripl-dabl partiju od 16 poena, 22 skoka i 13 asistencija, a postao je i prvi igrač u istoriji NBA lige koji je upisao tripl-dabl već posle tri četvrtine 7. meča plej-ofa.

Igrači Denvera su bili toliko naoštreni na pobedu, kada su već uspeli da sa 3:1 u seriji izjednače na 3:3 i zakažu majstoricu, da ih niko nije mogao zaustaviti. I nije samo Jokić bio fantastičan i dominantan. Najefikasniji u timu bio je Džamal Marej, koji je utakmicu završio sa 40 poena, a tokom druge četvrtine je dao čak 20 poena.

Treća četvrtina je bila prelomna. Dirigentsku palicu uzeo je Nikola Jokić, razigravao saigrače pri šutu za tri poena i pogađao zicere pri skoku... Klipersi su ostali nemoćni, da ni najveće zvezde tima Leonardo i Džordž nisu imali rešenja.

Ovo je najveće iznenađenje u Diznilendu, tokom plej-ofa. Jer pred početak polufinalne serije svi su davali šansu Klipersima i predviđali finale Zapada da igraju gradski rivali iz Los Anđelesa.

Međutim, "planove" je pokvario Denver i pomalo srpskog inata. U finalu će se sastati Nagetsi sa Lejkersima, na prvom meču u petak na subotu u 3:00 sata.


Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)