HAUARDOVA ŽESTOKA PRETNJA JOKIĆU: Naći ću ga ispred sobe u hotelu

Novosti online

19. 09. 2020. u 09:33

LEJKERSI su pobedili Denver 126:114 u prvoj utakmici finala Zapada, ali Nagetsi su bili osakaćeni ranim penalima svog najboljeg igrača Nikole Jokića, ali i dvojice startera, Džamala Mareja i Pola Milsapa.

ХАУАРДОВА ЖЕСТОКА ПРЕТЊА ЈОКИЋУ: Наћи ћу га испред собе у хотелу

Foto AP

Jokić je odlično počeo, Denver je u samom finišu prve deonice poveo 38:36, Srbin je na svom kontu imao 11 poena, tri skoka, dve asistencije, vodio je ekipu, ali onda su sudije rekle "dosta!".

Sudije i veteran Dvajt Hauard, mora se biti iskren. "Supermen" je namučio Jokića, koristio veteranske trikove (neko bi rekao "prljave", mi ne), iznudio mu je dva faula u napadu, lupio jednu čistu blokadu, nije prošlo ni pet minuta druge deonice, Srbin je već imao tri penala i morao je na klupu…

- Jokić je neverovatan igrač i drago mi je što sam gledao kako raste od dolaska u NBA, pa sve do sada. Ipak, što se mene tiče, ja želim da mu pokažem da sam na terenu čim on zakorači tamo. S obzirom na to da smo u istom hotelu, možda ću otići da ga nađem i ispred sobe kako bi mu rekao da ću do kraja serije biti njegov "flaster" tamo na terenu - rekao je Dvajt Hauard i dodao:

- To nije ništa loše, to je samo takmičarski duh u meni. Cenim njegovu posvećenost i težak posao koji radi, ali tu istovremeno vidim i šansu za sebe. Probaću da stvorim prednost svaki put kada je na terenu kako bi obradovao sve navijače Lejkersa.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!