CRNO-BELI SPREMNI ZA NOVU SEZONU: KK Partizan pušta u prodaju navijačke kartice

Beta

24. 09. 2020. u 13:43

KOŠARKAŠKI klub Partizan pozvao je danas svoje navijače da kupe personalizovane kartice, kako bi finansijski pomogli klubu.

ЦРНО-БЕЛИ СПРЕМНИ ЗА НОВУ СЕЗОНУ: КК Партизан пушта у продају навијачке картице

Foto: KK Partizan/D.Stjepanović

Predstojeća sezone 2020/2021 počeće bez publike zbog pandemije korona virusa, a kako je nemoguće predvideti kada će navijači moći na tribine, Partizan je pozvao pristalice da kupe personalizovane kartice, koje su, kako je navedeno, simbol vernosti i vere u košarkaše Partizana.

Prodaja će početi u petak 25. septembra od 10 časova u Tiketlajn poslovnici na Novom Beogradu, Bulevar Milutina Milankovića.

Svaka kartica imaće svoje mesto u Beogradskoj areni i ujedno će biti rezervacija sezonske karte, u trenutku kada prodaja tokom sezone bude moguća.

Kupovinom kartice "Vera i vernost", navijači će pružiti finansijsku pomoć klubu, kako bi ostvario prihod od prodaje karata. Crno-beli su ponovo istakli da su navijači njihov najveći pojedinačni sponzor i da klub ostvaruje najveći prihod od prodaje karata.

Cena kartice za tribinu nivo 400 iznosi 500 dinara, a za nivo 200 1.500 dinara. Kartica za parter je 3.000 dinara, standard 2 je 3.000, a standard 1 je 6.000 dinara. Za superior treba izdvojiti 18.000 dinara, a za premijum karticu 20.000. Kartica za mesto pored terena u drugom redu košta 60.000 dinara, a za mesto pored terena u prvom redu 75.000 dinara.

Kupci kartice za nivo 400 ostvaruju rezervaciju samo za kupovinu pojedinačnih ulaznica kada se otvara taj nivo u hali. Sezonske karte za nivo 400 se neće prodavati.

Uplaćeni iznos za karticu "Vera i vernost" odbiće se od ukupne cene sezonske ili pojedinačne karte u trenutku kada prodaja bude moguća. U slučaju da se cela sezona 2020/2021 igra bez publike, uplaćeni iznos će važiti za sezonu 2021/2022.

Prilikom kupovine sezonske karte, uz odbitak uplaćenog iznosa, vlasnici kartice će ostvariti dodatnih pet odsto popusta.

Tokom prvih nedelju dana, pravo kupovine imaju samo vlasnici sezonskih karata iz sezone 2019/2020, čija će mesta samo u ovom periodu biti blokirana i sačuvana za njih.

Slobodna prodaja kartica za sve navijače počeće u ponedeljak, 5. oktobra, dan nakon 75. rođendana JSD Partizan.

Osim pružanja podrške klubu, vlasnici kartice imaće i određeni popust u zvaničnoj prodavnici košarkaškog kluba Partizan, rezervaciju mesta u Beogradskoj areni, kao i dodatnih pet odsto popusta prilikom kupovine sezonske karte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove