POBEDA PRED POČETAK ABA LIGE: Mega bolja od Voluntarija

Novosti online

26. 09. 2020. u 22:40

Košarkaši Mega Soccerbet-a je zabeležila sigurnu pobedu u poslednjem kontrolnom meču na pripremama za predstojeću sezonu pošto je u hali Mega Factory savladan rumunski CSO Voluntari sa 77:68.

ПОБЕДА ПРЕД ПОЧЕТАК АБА ЛИГЕ: Мега боља од Волунтарија

FOTO: KK Mega Soccerbet

Izabranici trenera Vladimira Jovanovića su ključnu prednost napravili već u prvoj četvrtini koja je završena sa plus 19, da bi u nastavku utakmice odbili nekoliko naleta rumunske ekipe i na kraju došli do zaslužene pobede.

Najefikasniji u redovima Mege su bili Dejšon Smit i Marko Simonović sa po 14 poena. U ekipi Voluntarija se istakao Entoni Hiki sa 16 poena.

Mega Soccerbet će se u prvom kolu ABA lige sastati sa Igokeom u Laktašima, a utakmica je zakazana za subotu 3. oktobar od 17 časova. 

Detalj sa utakmice Mega Soccerbet - Voluntari/FOTO: KK Mega Soccerbet

Mega Soccerbet: Mišković 3, Smit 14 (5 skokova, 7 asistencija), Petrušev 8 (7 skokova), Tepić 2, Kljajević, Momirov 8, Simonović 14 (7 skokova), Jovičić 3, Cerovina 9, Matković 4, Kazalon 12, Langović.

CSO Voluntari: Hiki 16, Badiu, Stanesku, Moldoveanu 2, Mekarti 3, Li 7, Girbea 12, Kolceag, Popesku, Žozef 15, Borovnjak 10, Đurić 3.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)