TRIFUNOVIĆ PRED HUVENTUD: Idemo da pobedimo

Beta

28. 09. 2020. u 17:55

KOŠARKAŠ Partizana Uroš Trifunović rekao je danas da crno-beli željno isčekuju početak nove sezone i istakao da veruje da njegova ekipa može do pobede protiv Huventuda.

ТРИФУНОВИЋ ПРЕД ХУВЕНТУД: Идемо да победимо

Foto: N.Paraušić

- Isčekujemo željno utakmicu, svi smo srećni što ćemo da igramo ponovo. Idemo da pobedimo", rekao je Trifunović za Partizan TV.

Košarkaši Partizana u sredu počinju novu sezonu gostovanjem Huventudu u prvom kolu Evrokupa.

- Dobili su Unikahu i Sevilju, izgubili od Reala, što je očekivano... Klasična su španska ekipa, trče dosta, šutiraju i mislim da će biti i te kako teška utakmica. Međutim, ako uđemo koncentrisano i u kontakt, mislim da možemo da pobedimo", rekao je Trifunović.

Upitan da li Partizan može da nametne svoj ritam i odigra utakmicu na manji broj poena, Trifunović je naveo da je to i cilj crno-belih.

- To nam je cilj, da zaustavimo tranziciju i da uđemo u kontakt... Mislim da smo jedna od fizički najjačih ekipa u Evropi i to treba da iskoristimo", rekao je Trifunović.

Utakmica Huventud - Partizan igra se u sredu od 20.45.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk